

#### COUNTY OF ORANGE HEALTH CARE AGENCY

Excellence

htegrity

ervice

Johnnie Harris, Chair Milton Mucker, 1<sup>st</sup> Vice Chair Cathy Stills, 2<sup>nd</sup> Vice Chair

Mailing Address: 405 W. 5<sup>th</sup> Street, Suite 405 Santa Ana, CA 92701

Office: (714) 834-5481 Fax: (714) 796-0194 Email: <u>ddaniels@ochca.com</u>

# ALCOHOL & DRUG ADVISORY BOARD Community Resources Meeting: Opiate Drug Abuse

#### City of Mission Viejo Norman P. Murray Community & Senior Center

24932 Veterans Way Mission Viejo, CA 92692 Room: Sycamore A

Thursday, November 1, 2012 5:30 p.m. – 8:30 p.m.

#### AGENDA – Page 1 of 2

5:30 p.m. – 6:00 p.m. (30 min)	Meet & Greet (Refreshments)
6:00 p.m. – 6:05 p.m. (5 min)	Welcome Johnnie Harris, Chair Alcohol & Drug Advisory Board
6:05 p.m. – 6:10 p.m. (5 min)	<b>Opening Remarks</b> <i>Mitch Cherness</i> , Program Manager Alcohol and Drug Abuse Services County of Orange Health Care Agency
6:10 p.m. – 6:15p.m. (5 min)	<b>Introduction</b> Shelly Lummus, Co-Chair, Prevention Meeting Planning Committee Alcohol &Drug Advisory Board Member
6:15 p.m. – 6:30p.m. (15 min)	School Resource Officers Report Deputy Tom Maxwell Deputy Brian Gunsolley Aliso Viejo & Mission Viejo Area Schools Orange County Sheriff Department

## ALCOHOL & DRUG ADVISORY BOARD Community Resource Meeting: Opiate Drug Abuse

Thursday, November 1, 2012 5:30 p.m. – 8:30 p.m.

### AGENDA – Page 2 of 2

6:30p.m. – 6:50 p.m. (20 min)	<b>Commissioner's Report</b> <i>Honorable Edward (Ed) Hall</i> Superior Court, County of Orange
6:50 p.m. – 6:55 p.m. (5 min)	Break
6:55 p.m. – 7:15 p.m. (20 min)	<b>C.L.A.Y. Youth Project</b> <i>Greg Winston</i> Straight Talk, Creating Moments of Change
7:15 p.m. – 7:30 p.m. (15 min)	<b>S.O.L.A.C.E. (Surviving Our Loss with Awareness, Compassion, &amp; Empathy)</b> <i>Margie Fleitman</i> Alcohol &Drug Advisory Board Sub Committee
7:30 p.m. – 7:40 p.m. (10 min)	<b>Gerry House Graduate</b> <i>Alicia Gerlette</i>
7:40 p.m. – 7:50 p.m. (10 min)	Alcohol & Drug Education Prevention Team (ADEPT) Amy Buch, Division Manager Orange County Health Care Agency Public Health
7:50 p.m. – 8:00 p.m. (10 min)	<b>Immediate Intervention Information</b> <i>Mitch Cherness</i> , Program Manager Alcohol and Drug Abuse Services County of Orange Health Care Agency
8:00 p.m. – 8:15 p.m. (15 min)	Questions and Answers/Public Comment
8:15 p.m. – 8:30 p.m. (15 min)	<b>Closing - Call to Action</b> <i>Lori Sanjuan</i> , Co-Chair Prevention Meeting Planning Committee Alcohol & Drug Advisory Board Member